Bækkenløsning / Bækkensmerter

De røde streger viser henholdvis:  Øverst: SI-leddene og Nederst: Symfysen

De røde streger viser henholdvis:

Øverst: SI-leddene og Nederst: Symfysen

Bækkenløsning / smerter

Bækkenløsning eller bækkensmerter:

Uanset hvilken af disse du har, oplever de fleste ramte kvinder nogle gange ulidelige smerter i forbindelse med bækkenproblematikker. Hormonelle faktorer løsner symfyse og SI-leddene, for at udvide bækkenet til fødslen. Den øgede vægt, belastning på muskler samt større fleksibiltet gør bækkenet ustabilt. Symfyse og SI-leddene sidder paralelt med tyngdekraften, og er derfor meget udsatte for forskydning, fordi det meste af kropsvægten bæres i disse led. Smerterne opstår således i ledbånd og muskulatur, fordi bækkenet giver sig for meget i disse led. De smerter der opstår ved bækkenløsning er primært vævssmerter i muskler og ledbånd. Smerterne kan stråle ned i lysken, balder, ben og være invaliderende i værste tilfælde. Ofte opleves intense smerter, ved skift af stilling, når man skal ud af sengen, bilen o.a Symptomerne indtræder typisk i midten eller slutningen af graviditeten, men kan opstå tidligere. Nogle oplever desuden smerter efter graviditeten.

Behandling:

Skævhed i hofte/bækkenområdet kan få bækkenet til at skride ud, hvilket forårsager betydelige smerter. Derfor handler en stor del af KST behandlingen her om, at manipulere/rette skelettet op omkring hofte/bækken til den korrekte position. En sådan manipulation vil få bækkenets knoglestilling til langsomt, at vende tilbage til dets oprindelige velfungerende tilstand. Dette gælder også ved andre hofte og bækken problematikker.

En behandling for bækkenproblematikker/smerter indeholder endvidere en nænsom ledmanipulation og afspænding af bindevæv, ledbånd og muskler i dette område. Både ledmanipulation og afspænding skaber forøget cirkulation i vævet, i de belastede områder, hvilket gør at smerterne slipper og vævet i bækkenet langsomt kan genvinde sin styrke og funktion.

Kontakt eller Bestil en tid:
Du kan booke din behandling via Online bookning her: milles.onlinebooq.dk eller du kan kontakte Mille -> her.