Se Facebook Anmeldelser her: House of Satori.

Trust Pilot Anmeldelser her: Trust Pilot.

Og andre anmeldelser herunder:

Massage anmeldelse

Henrik Littau Mærsk har anmeldt House of Satori5 stjerner

13. november 2016 ·

Jeg kan kun give Mille mine aller varmeste anbefalinger, jeg har gennem et stykke tid haft problemer med mit knæ og en af senerne i låret. Jeg har gået regel mæssigt til behandlinger hos Mille og det er altid med et fantastisk resultat.
Mille arbejder altid fokuseret på de steder hvor problemerne er, har man problemer med knæet er der jo ingen grund til at give armene en omgang. Mine behandlinger hos Mille er normalt lidt smertefulde, så jeg følger ofte behandlingen op med en wellness behandling, en wellness behandling hos Mille er en dejlig og meget blid massage.
Om det er en hård eller blid behandling du har brug for, så kan du være sikker på at Mille altid er super professionel, man kan tydeligt mærke at Mille elsker sit arbejde og hun er altid 100 % til stede.
Prøv det før din nabo, 5 massager stjerner her fra.

Kranio sakral terapi anmeldelse

Anmeldelse af Piskesmæld behandling med Kranio Sakral terapi:

Janne Mørch Hede har anmeldt House of Satori5 stjerner

17. februar kl. 08:50 ·

For 1½ år siden (august 2015) blev jeg påkørt i min bil og har siden døjet med piskesmæld. Efter diverse andre behandlingsformer andre steder blev jeg af Mille anbefalet kraniol sakral behandling. Kan give mine varmeste anbefalinger til denne behandling og til Mille.
Mille er et super dejligt menneske og en fremragende behandler. Har altid fokus på de steder hvor problemet er. Man føler godt tilpas og i super goder hænder fra det øjeblik man kommer.

Anmeldelse af bindevævs- og gigt behandling med Kranio Sakral terapi:

Tina Rasmussen har anmeldt House of Satori – 5 stjerner

18. januar ·

Mille er en fremragende behandler. Hun ved hvad hun gør. Min gigt og rygskæv hed er blevet bedre. Gik fra hende uden krykker ved sidste behandling. Fantastisk oplevelse. Jeg giver hende fem stjerner. Desværre kan der ikke sættes flere ind.

Sportsmassage & medicinsk akupunktur anmeldelse

Mikkel Torp Bille har anmeldt House of Satori4 stjerner

4. oktober 2016 ·

Efter en sportsrelateret skulderskade har jeg været igennem et akupunkturforløb hos Mille, og nålene har haft en helt klar effekt. Jeg har fået mobilitet tilbage i armen og er stort set smertefri, hvor jeg før ikke kunne benytte armen til træning. Desuden foregår behandlingen i et behageligt og særdeles imødekommende miljø, hvor der bliver lyttet til, hvor kroppen har problemer. Jeg kan på det varmeste anbefale Milles akupunkturbehandling til sportsskader.

Graviditets massage anmeldelse

Anne Jørgensen har anmeldt House of Satori5 stjerner

3. august 2016 ·

Sikke en fornøjelse blev overrasket af den kommende far med en times gravid massage af Mille. Min store og efterhånden brugte krop har ikke været så afslappet i mange måneder, takket værd Milles kyndige hænder og dejlige humør jeg kommer helt sikkert igen inden alt for længe. TUSIND TAK

Katrine Klitgaard har anmeldt Milles Massage & Kropsterapi5 stjerner

4. juli 2016 ·

Milles gravid massage kan klart anbefales! super professionelt og samtidig hyggeligt.
Hos Mille er man i gode hænder

Kamilla Nyholm har anmeldt Milles Massage & Kropsterapi5 stjerner

15. juni 2016 ·

Det skønneste sted at komme som gravid og bare blive forkælet fra top til tå med en top lækker massage. Jeg kommer helt sikkert igen, selvom jeg ikke er gravid

Kontakt eller Bestil en tid:
Du kan booke din behandling via Online bookning her: milles.onlinebooq.dk eller du kan kontakte Mille -> her.